foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 27/3/2023

Νέα σελίδα 4

συνδεσμοι WEBEX

Νέα σελίδα 4

Ωρoλόγιο Πρόγραμμα

Νέα σελίδα 4

Νέα σελίδα 4

Νέα σελίδα 4

Νέα σελίδα 4

Νέα σελίδα 4

Ενδοσχολική βία

Σαν σήμερα

Νέα σελίδα 4

Erasmus+ 2016-18

 Την Παρασκευή, 17/3 , πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνεδρία στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος The Tipping Point.

Περισσότερα...

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου  πραγματοποιήθηκε  με το τμήμα Αισθητικής της Γ Λυκείου η δράση  «Cinematherapy»  για εφήβους 15-18 ετών   υπό την αιγίδα του  Drama international short  film festival» . Επιλέχθηκε η θεματική ενότητα «Διαμόρφωση  Προσωπικότητας » και η ταινία «Τhe clue» (2019) .

Περισσότερα...

Την Παρασκευή στις 20/01/2023 ,το τμήμα  Βοηθών Φυσικοθεραπευτών της  Γ' Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας επισκέφτηκε την Κομοτηνή  και συγκεκριμένα το Σύλλογο "Περπατώ".

Τα μέλη του συλλόγου μας υποδέχθηκαν εγκάρδια και  μας ξενάγησαν στο χώρο τους.  Αρχικά, συναντηθήκαμε με τον  Αντιπρόεδρο του συλλόγου κο Σπύρο Νταντανίδη, ο οποίος μας μίλησε για το σκοπό του συλλόγου που είναι "ο αγώνας για την ισότιμη συμμετοχή των ανθρώπων που επιθυμούν να δρουν και να παρευρίσκονται στην εκάστοτε κοινότητα", καθώς και για την εκπαίδευση ατόμων με κινητικές βλάβες στην αυτόνομη διαβίωση.

Περισσότερα...

Σήμερα στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας είχαμε την ευκαιρία να πλημμυρίσουμε από συναισθήματα και φως! Αυτό το μοναδικό φως που εκπέμπουν οι αγωνιστές της ζωής , οι γενναίοι άνθρωποι που ξέρουν να ξεπερνούν τα εμπόδια με τη δύναμη της ψυχής τους! Αυτούς τους πρωταγωνιστές της ζωής απολαύσαμε στην θεατρική παράσταση «Το Αστέρι της Φιλίας», μια παράσταση αποκλειστικά με παιδιά ΑμεΑ, και μας ενθουσίασαν με το ταλέντο τους και τη θετική τους αύρα!

Αυτή η μοναδική παράσταση υλοποιήθηκε με την αμέριστη υποστήριξη της Τοπικής Διοίκησης (Ι.Ρ.Α.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της, του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ  Δράμας «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» και της εθελοντικής ομάδας του «Ονειροτεχνείου».

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους ! Σας ευχαριστούμε για αυτήν τη μοναδική εμπειρία που μας χαρίσατε!

Σήμερα, 27 /1 οι μαθητές των τμημάτων Γ πληροφορικής, Γ τεχνολογίας τροφίμων και Γ φυτικής παραγωγής, υποδέχτηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Tipping Point δυο εξαιρετικούς μέντορες σε δυο διαφορετικές συνεδρίες όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους και να λάβουν μέρος σε  πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με τις επαγγελματικές ευκαιρίες στον τομέα τους. 

Περισσότερα...

Στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης τα τμήματα ΒΥΓ1Α, ΒΥΓ1Β, ΓΠΛ, ΓΒΡΕΦ  του σχολείου μας είχαν τη χαρά να περιηγηθούν κατά μήκος της Βασ. Όλγας στις μεγαλοπρεπείς βίλες του περασμένου αιώνα και να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, όταν σ’αυτήν τη «γωνιά» της πόλης κάποτε έρχονταν να πάρουν τον αέρα τους οι πλούσιοι, οι οποίοι διατηρούσαν εδώ τις εξοχικές τους επαύλεις.

Περισσότερα...

Επισκέπτες

Σήμερα 123

Συνολικά 311709

Νέα σελίδα 4

Νέα σελίδα 4

Αθλητισμός

Role Models - Θετικά Πρότυπα

Φωτογραφικό υλικό

Ανακατεύθυνση στον παλιό ιστότοπο του σχολείου


Μαθητικά Περιοδικά
Ηλεκτρονικές εφημερίδες

Ξεχασμένες Πρακτικές
Σημερινές Λύσεις

Φεστιβάλ ταινιών
μικρού μήκους

Κινηματογραφικά
Νέα και... άλλα

Δραμινό
pc-game

Ερευνητικές εργασίες
Σχολικές Δραστηριότητες