Την Παρασκευή, 17/3 , πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνεδρία στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος The Tipping Point.
Οι ειδικότητες των Τεχνολόγων Τροφίμων και της Φυτικής Παραγωγής της Γ' τάξης του σχολείου μας είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν μια εξαιρετική επαγγελματία στο χώρο της τεχνολογίας τροφίμων και να συζητήσουν για τα νέα επαγγελματικά δεδομένα στον τομέα αυτόν. Η μέντορας κ. Χρυσούλα Κριθαριώτη υπήρξε ιδιαίτερα επικοινωνιακή και κατατοπιστικότατη απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών μας . Την ευχαριστούμε θερμά!!