foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 27/3/2023

Νέα σελίδα 4

συνδεσμοι WEBEX

Νέα σελίδα 4

Ωρoλόγιο Πρόγραμμα

Νέα σελίδα 4

Νέα σελίδα 4

Νέα σελίδα 4

Νέα σελίδα 4

Νέα σελίδα 4

Ενδοσχολική βία

Σαν σήμερα

Νέα σελίδα 4

Erasmus+ 2016-18

Συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου μας που ηττήθηκε στα πέναλτι 4-3 μετά από πολύ καλή εμφάνιση από το 1ο ΕΠΑΛ Δράμας, στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος. Κατά γενική ομολογία οι μαθητές μας ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα χάνοντας πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Όμως όταν το αποτέλεσμα κρίνεται στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι η τύχη παίζει και αυτή το ρόλο της.

Ξανά συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια και στο 1ο ΕΠΑΛ που αγωνίστηκαν με πάθος και είναι άξιοι πρωταθλητές της Δράμας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον τελικό.

Περισσότερα...

Σας   ενημερώνουμε ότι  Αύριο Πέμπτη  16 Φεβρουαρίου 2023  θα πραγματοποιηθεί  ο τρίτος  σχολικός περίπατος στο γήπεδο της Δόξας, όπου θα υποστηρίξουμε την ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας στον τελικό  του  σχολικού πρωταθλήματος.

Οι μαθητές θα προσέλθουν  από μόνοι τους  στις 09:45 στο γήπεδο (έξω από τη θύρα 6).

Ο  υπεύθυνος καθηγητής  του τμήματος  θα πάρει απουσίες και θα συνοδεύσει τα παιδιά στην κερκίδα. Οι μαθητές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν θα  μπορούν να βγουν  έξω .

Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση βαρελότων , καπνογόνων κ.λ.π  ( θα υπάρξει τιμωρία  σε περίπτωση  κατοχής και χρήσης). Ο αγώνας θα αρχίσει στις 10:30 και μετά τη λήξη του αγώνα οι υπεύθυνοι καθηγητές θα πάρουν απουσίες και  οι μαθητές θα σχολάσουν.

Σας Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα στρατολογική νομοθεσία, οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2026 (γεννημένοι το έτος 2005) είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2023, ήτοι από 2 Ιαν έως και 31 Μαρ 2023.

Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει:
α. Ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (www.gov.gr) με τη χρήση κωδικών taxisnet, επιλέγοντας από την κατηγορία "Στράτευση" τη διαδρομή "Απογραφή"---> "Κατάθεση Δελτίου Απογραφής
Στρατευσίμων" ή μέσω της ιστοσελίδας του Νομικού Σώματος "www.stratologia.gr".
β. Σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Για την κατάθεση ΔΑ οι στρατεύσιμοι - απογραφόμενοι οφείλουν να διαθέτουν/προσκομίζουν δελτίο ταυτότητας ή ελληνικό διαβατήριο, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς και λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

 

Νίκη και πρόκριση στον τελικό για την ομάδα ποδοσφαίρου του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας.

Για άλλη μια φορά εκφράζουμε τα συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας, που σε αγώνα του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου,  κέρδισε το 3ο ΓΕΛ Δράμας με τελικό σκορ 4-1. Όλοι μαζί προχωράμε στο επόμενο βήμα στον τελικό σχολείων νομού Δράμας!

Περισσότερα...

Επειδή η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να μετουσιώνεται σε πράξη ,θα θέλαμε να εκφράσουμε ως 2ο ΕΠΑΛ , Διεύθυνση- Σύλλογος Διδασκόντων- μαθητές, τις θερμές μας ευχαριστίες στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Καλαμπακίου «Ο Αγιος Βασίλειος» για την ευγενική τους προσφορά.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας,

Την  Τρίτη 7/2/2023, στις 12:00, θα γίνει ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και στη συνέχεια θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου.

Σας περιμένουμε,                             

 Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Γρ. Υφαντίδης

Ενημερώνουμε τους μαθητές και τους κηδεμόνες τους ότι τη Δευτέρα 30/1, ημέρα των Τριών Ιεραρχών, τις δύο πρώτες ώρες,  θα γίνει πρωϊνός Εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων. 

Επισκέπτες

Σήμερα 108

Συνολικά 311694

Νέα σελίδα 4

Νέα σελίδα 4

Αθλητισμός

Role Models - Θετικά Πρότυπα

Φωτογραφικό υλικό

Ανακατεύθυνση στον παλιό ιστότοπο του σχολείου


Μαθητικά Περιοδικά
Ηλεκτρονικές εφημερίδες

Ξεχασμένες Πρακτικές
Σημερινές Λύσεις

Φεστιβάλ ταινιών
μικρού μήκους

Κινηματογραφικά
Νέα και... άλλα

Δραμινό
pc-game

Ερευνητικές εργασίες
Σχολικές Δραστηριότητες